Workshop

Beeldhouwen is niet alleen ontzettend leuk om te doen. Het geeft veel voldoening om van een robuuste steen iets heel eigens te maken, en het ruwe materiaal te zien en voelen veranderen. Ga op ontdekkingsreis en transformeer een vormloze brok tot een sierlijk of expressief beeld. U werkt individueel aan een steen, waarbij de inspiratie komt vanuit de steen zelf, de collega-beeldhouwers en de begeleiding. In deze cursus werken we in speksteen, een zachte, talkachtige en uiterst kleurrijke steensoort afkomstig uit China, Japan, Scandinavië en Brazilië. Ook maken we gebruik van albast. Deze materialen hebben het voordeel dat zij zich gemakkelijk laten bewerken door middel van beitelen, zagen, vijlen en schuren. En ja het is echt waar, binnen 1 dag kan je een (klein) beeldje afmaken!  Bij het volgen van 2 of meer workshops is het ook mogelijk een hardere steensoort of een groter formaat steen te gebruiken.
 
 c_IMG_9884
 
Workshops / lessen:
 
 
Beeldhouwen in speksteen, albast en Braziliaans steen
De kosten zijn € 13,50 per dagdeel exclusief steen, dit is tegen inkoopsprijs in het atelier te koop. Gereedschap is in het atelier aanwezig en kan gratis worden gebruikt.
Een 5 strippen kaart kost € 62,50 en is 2 maand geldig. We beginnen om 9.30 tot 12.00 uur en om 19.30 tot 22.00 uur
 
Data 2016:
Iedere woensdag ochtend en avond.
 
U moet zich wel even (telefonisch) aanmelden. Tel 06-46766902 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.